Detta är SpotCity 2008. Till SpotCity 2009 ››

Spot City får generellt tillstånd

Det är synd att ett så kvalitativt projekt endast ska pågå i tre veckor, sa Rune Elofsson på Stadsbyggnadskontoret. Därmed blev det klart med det generella tillståndet att genomföra projektet och förlägga byggnaden över bron. Vad som återstår att diskutera är detaljlösningar och sådant som rör trafiksäkerhet vid Norra Hamngatan.

Därmed kan vi i början av det nya året gå vidare med ansökan om bygglov. En kortfattad projektbeskrivning och bilder ska annonseras ut så att offentligheten ska kunna komma med invändningar. Ärendet handläggs inte av samma handläggare, men enligt Rune Elofsson händer det aldrig att tillfälliga projekt stoppats i denna instans. Vi hoppas han inte misstar sig. 

Skapad: 2007-12-12

Nyhetsarkiv