Detta är SpotCity 2008. Till SpotCity 2009 ››

Författarcentrum & Stadsmuseet

Spotcity har nu fått två nya samarbetspartners. Efter en tids samtal har Författarcentrum väst tagit det formella beslutet. Författarcentrum kommer att kunna tillföra mycket när vi ska utforma ett intressant program för sceniska framträdanden. Inte minst för att de har ett väl fungerande kontaktnät över landet. Stadsmuseet är vår andra nya samarbetspartner och de är för närvarande inne i en förnyelseprocess. I maj 2008(!) – samtidigt som Spotcity – kommer de att starta upp en helt ny verksamhet med arbetsnamnet Slussen. Denna verksamhet ska ta upp frågor om staden och stadens framtid(!!) och man vill skapa möten, dialog och ge plats åt nya aktörer(!!!). Ja, det finns en helt del som sammanfaller med det vi vill med Spotcity! Vilket är otroligt intressant – särskilt som Stadsmuseet står för något helt annat. Som väl inarbetad organisation och med otroliga arkiv kan de erbjuda oss mycket. Och kan Spotcity vara med och förnya en befintlig institutions verksamhet är det ju verkligen toppen.

Skapad: 2007-12-05

Nyhetsarkiv